GOUDEN TIP

Afgelopen tijd hebben Iris en Caro veel geexperimenteerd met met het bereiden van soepen in de Ecostoof. Dit is echt een gouden TIP: SOEP UIT DE ECOSTOOF IS ALTIJD EEN TOPPER. Waarom? Omdat je lekker veel smaken en ingredienten in 1 pan kunt combineren, je het maar eventjes hoeft op te koken en het zo lang je maar wilt in de Ecostoof kan blijven. Het wordt alleen maar lekkerder. Een echte aanrader, zeker nu de koude dagen er aan komen.

Kookboek Langzaam Lekker verschijnt op 18 december

Langzaam Lekker – koken met de Ecostoof

Op 18 december, de tijd van het jaar dat we lichtjes aansteken, familie en vrienden uitnodigen en verlekkerd neuzen in nieuwe recepten, ziet een bijzonder kookboek het licht: Langzaam Lekker, koken met de Ecostoof.

In kookboek ‘Langzaam Lekker’ staan recepten voor het eenvoudig bereiden van groente, granen, bonen, vlees, vis, vruchten en zelfs yoghurt in de Ecostoof. Een kookboek, waarmee auteurs Iris van de Graaf en Caro Niestijl hun passie delen met genieters van lekker én duurzaam eten. Een kookboek kortom, dat lezers met culinaire en groene aspiraties verleidt om te gaan Ecostoven. Na verschijning op 18 december verkrijgbaar in de winkel en via www.ecostoof.nl  voor €24,50.

De Ecostoof is bij Odin verkrijgbaar!

We zijn blij en dankbaar voor de kans die biologische supermarkt keten Odin ons heeft geboden. Met ingang van juli 2018 kunnen de leden van de biologische en biodynamische voedselcoöperatie de Ecostoof met hoge korting bestellen. In elk van de 22 winkels kan je de Ecostoof bekijken.

Koken op de voorjaarsbeurs 2018

Spannend dat we op 4 en 5 maart mochten demo koken op de Trade Mart Voorjaarsbeurs waar bijna alle kookwinkels van Nederland komen! De proefhapjes met gestoofde groentecurry werden erg gewaardeerd. Net als de Ecostoof en het bijbehorend kookboek Langzaam Lekker. Na een jaar ontwerpen, ontwikkelen en testen konden we eindelijk orders schrijven!

 

 

Verrassend leuk dat wij, groentjes tussen de kookgiganten als Keltum, Solingen, Magimix en le Creuset,  door deze professionals ruimschoots van zeer kundige adviezen werden voorzien over verkoop, distributie en marketing.

Ook heel blij met alle media aandacht die we gaan krijgen in vakbladen als DecoBusiness Magazine, Gemengde Branche en Trendline.

Trots dat demokok Liesbeth Faglia van Le Creuset en Renate van Renate’s slowfood, recepten voor ons gaan ontwikkelen!